Ai mers in vacanta cu agentia de turism ROMANIAN TEAM TRAVEL din SECTOR 3, BUCURESTI? Spune-ne cum a fost.

Vrei sa pleci in vacanta cu agentia de turism ROMANIAN TEAM TRAVEL din SECTOR 3, BUCURESTI? Citeste parerile clientilor.

Compară prețurile unei asigurări de călătorie

ROMANIAN TEAM TRAVEL:

Tipul agentiei de turism: INTERMEDIARA

Data emiterii licentei de turism: 23.10.2018

Site web: www.roteamtravel.ro

Adresa: STR.NERVA TRAIAN, NR.3,CAM.NR.14,ET.7, SECTOR 3, BUCURESTI

Denumire firma: ROMANIAN TEAM TRAVEL SRL

CUI: 33432218

Registrul comertului: J40/8948/2014


Evaluare:

1,3
1,3 din 5 stele (bazat pe 13 pareri)
Excellent8%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible92%

Pareri ROMANIAN TEAM TRAVEL din SECTOR 3, BUCURESTI:

Trag țepe!!!!

2 octombrie 2023

Am plătit o sumă considerabilă pentru o vacanță alături de familia mea… Trebuia să plecăm pe 16 august din Timișoara, dar din păcate pe 14 august primesc un email sec :Agenția nu mai poate onora călătoria. După mai multe căutări online am văzut că se ocupă doar cu asemenea țepe!!!! Pentru a recupera banii o să fie dificil. Plângere penală, notificare, plângere ANCP etc.

Bogdan

Firma tepara

2 septembrie 2023

Concediu anulat de agenția de turism!! Miercuri 23.08.2023 ar fi trebuit sa plec cu familia în vacanta planificata cu câteva luni înainte, un sejur pentru care am plătit agenției de turism Romanian Team Travel o suma considerabila, achitata integral în avans. Vineri 18.08, am fost contactata și mi s-a spus ca sejurul s-a anulat și ca banii îmi vor fi returnați în 30 de zile. Toate planurile s-au dus instant pe apa sâmbetei. Nu mi s-a oferit nici o alta alternativa, ba mai mult, patroana firmei s-a arătat deranjata de atitudinea mea când i-am solicitat rambursarea sumei și i-am spus ca voi face reclamații la organele abilitate. După cercetări pe internet, se pare ca aceste tepe sunt la ordinea zilei pentru aceasta „doamna” iar rambursarea banilor nu se face. Avem contrat, dovada transferurilor. Firma cu care trebuia sa plecam și care organizează zborul se numește Karpaten, iar când i-am contactat telefonic mi-au spus ca agenția de turism de la care am achiziționat noi biletele a făcut doar o rezervare, rezervare care a fost ulterior anulata deoarece această firma intermediara nu a achitat mai departe sejurul.

Craiu Carmen

nu recomand

2 septembrie 2023

teapa totala

nu am

Cea mai josnica agenție

2 septembrie 2023

Am achiziționat de la aceasta agenție 2 pachete pentru data de 8 august-15 august 2023 , tot la fel ca dl Neagu Ciprian Aurel, pe data de 4 am fost anuntata ca vacanta s-a anulat ,a alta alternativa a zis ca nu are, ca o sa ramburseze banii 7 -10zile .au trecut zilele iar banii nu au întrat.Am sunat foarte greu a răspuns la telefon. Acum nu mai răspundenici la apel nici la sms .Dl Neagu Aurel Ciprian as vrea sa iau vorbesc cu dvs

Gogonea Mihaela

Cea mai proasta alegere

2 septembrie 2023

Am achiziționat 2 pachete in Antalya,in perioada-15 august 2023 iar pe data de 4 august am fost anunțați că vacanta s a anulat din cauza avioanelor.

Ulterior am aflat că vacanta a fost anulată din cauza neplăți pachetului către furnizorul de servicii turistice ,ne a promis că bani se vor rambursa in 7-10 zile iar după 10 zile s a prelungit termenul la o luna de rambursare ,in prezent reprezentatul agenției numai răspunde la telefon și numai poate fi găsită nici la birou.Va rog pe aceasta cale cei care au mai fost păcăliți să îmi lăsați un mesaj pe messenger :Gogonea Mihaela

gogonea Mihaela

Adauga parerea ta: