Ai mers in vacanta cu agentia de turism BUSOLA TRAVEL din BAIA MARE, MARAMURES? Spune-ne cum a fost.

Vrei sa pleci in vacanta cu agentia de turism BUSOLA TRAVEL din BAIA MARE, MARAMURES? Citeste parerile clientilor.

Compară prețurile unei asigurări de călătorie

BUSOLA TRAVEL:

Tipul agentiei de turism: ORGANIZATOARE

Data emiterii licentei de turism: 25.01.2019

Site web: www.busolatravel.ro

Adresa: BULEVARDUL BUCURESTI, NR. 12/1, ETAJ PARTER, BAIA MARE, MARAMURES

Denumire firma: BUSOLA S.R.L.

CUI: 13016750

Registrul comertului: J24/317/2000


Evaluare:

4,0
4,0 din 5 stele (bazat pe 3 pareri)
Excellent67%
Very good0%
Average0%
Poor33%
Terrible0%

Pareri BUSOLA TRAVEL din BAIA MARE, MARAMURES:

Vacanta in Grecia cu Busola Travel.

25 iulie 2023

Am ales compania Busola Travel din Baia Mare pentru călătoria noastră dus-întors în Olimpic Beach, Grecia, pe coasta Mării Egee la poalele Olimpului, în perioada 14 iulie 2023 – 23 iulie 2023. Cu toate că experiența la hotel a fost una lăudabilă, nu pot spune același lucru despre călătoria în sine.

Problemele au început încă de la începutul călătoriei, când am fost transferați la Cluj și ne-au plasat în autocarul unei alte companii de transport. Aceste condiții erau inferioare, iar faptul că am fost puși pe bancheta din spate, cu toate că mai erau locuri libere în față, a fost într-adevăr dezamăgitor. Absența unui ghid pentru grupul nostru a făcut ca călătoria să fie mai stresantă și mai dificilă.

Problemele au continuat și la întoarcere. Deși am revenit cu autocarul firmei noastre, am fost din nou plasați pe bancheta din spate, în ciuda locurilor libere din față. Ulterior, am observat cum persoane favorizate, în special Doamna Elena, liderul de grup al celor veniți din Paralia Katerini, au ocupat aceste locuri libere, în timp ce noi am rămas în spate.

Aceste experiențe au fost frustrante și ne-au afectat modul în care am perceput această călătorie. Ne-am așteptat la servicii profesioniste și o atenție mai mare pentru confortul nostru, dar, din păcate, am simțit că am fost tratați inferior în comparație cu alți călători.

Beni

Felicitări Busola Travel !

15 iulie 2023

Este una dintre cele mai sigure și serioase agenții de turism din Romania. De mulți ani, venim în Grecia cu această agenție, și vreau ca lumea să știe, că locațiile în care au fost cazate turiștii, au fost alese cu grijă iar personalul să fie greci, nu personal auxiliar, deoarece grecii sunt recunoscuți pentru cinstea lor. Mulțumesc , pe această cale, Agenției Busola Travel, pentru condițiile impecabile pe care mi le-a oferit (atât cu transportul cât și cazarea), lucruri esențiale pentru un concediu binemeritat ! Recomand cu încredere ! Felicitări Busola Travel și mult succes în continuare !

Marc Dorin

Foarte mulțumit

15 iulie 2023

Oameni pentru oameni, oameni care și-au câștigat respectul nostru prin serviciile de calitate superioară oferite. Ceea ce nu știu marea majoritate a clienților acestei agenții, este faptul că d-na Cristina Farcaș, administratorul acestei agenții, totdeauna folosește locațiile (în cazul nostru Grecia), în care , personalul care deservește locațiile în care suntem cazați, să fie greci, deoarece , cinstea lor este mai presus de cuvinte. Busola Travel, suntem mândri de voi, un mare MULȚUMIM și FELICITĂRI ! Sunt câțiva ani buni de când mergem cu voi, dar , niciodată nu am renunța la voi. Vă iubim și vă mulțumim pentru minunatele amintiri !

Marc Dorin

Adauga parerea ta: