Ai mers in vacanta cu agentia de turism TRAVELMINIT din CLUJ-NAPOCA, CLUJ? Spune-ne cum a fost.

Vrei sa pleci in vacanta cu agentia de turism TRAVELMINIT din CLUJ-NAPOCA, CLUJ? Citeste parerile clientilor.

Compară prețurile unei asigurări de călătorie

TRAVELMINIT:

Tipul agentiei de turism: ORGANIZATOARE

Data emiterii licentei de turism: 09.05.2019

Site web: www.travelminit.ro

Adresa: STR GARII, NR 21, IN LIBERTY TECHNOLOGY PARK, CORPUL D, INTRAREA D1, BIROUL 1B, CLUJ-NAPOCA, CLUJ

Denumire firma: TRAVELMINIT INTERNATIONAL SRL

CUI: 38869249

Registrul comertului: J12/546/2018


Evaluare:

1,0
Rated 1,0 out of 5
1,0 din 5 stele (bazat pe 5 pareri)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible100%

Pareri TRAVELMINIT din CLUJ-NAPOCA, CLUJ:

Am incercat o rezervare prin Travelminit. Am trimis banii, ca mai apoi sa mi se spuna ca banii sunt blocati undeva( nimeni nu stie unde).Am vb cu 5 operatori diferiti in zile diferite care mi-au spus ca trebuie sa dicute cu cei de la financiar si or sa ma contacteze. Am trimis si mai multe emailuri. Nu m-a contactat nimeni si probabil raman si fara bani si fara vacanta.

Rated 1,0 out of 5
25 februarie 2024

Foarte proasta parere.Nu se poate asa ceva intr-o agentie asa de mare.Mentionez data rezervarii este 16-02:18-02 2024. Rezervarea a fost facuta in data de 20-01.

Popa Irina

Lipsa seriozitate !!!!

Rated 1,0 out of 5
14 iunie 2022

Buna ziua ,ma numesc P.Raul , am facut rezervare prin Travelminit la un sejur de 4 nopti 11-15 iunie…hotel Ges…..s-a facut plata integral ,s-a eliberat dovada platii si rezervarea camerei..,iar dupa 8 zile am fost sunat ca nu mai sunt camere !!!!!! Cum este posibil ????????? Inainte cu 7 zile de plecare sa ma sune sa-mi spuna ca nu mai sunt camere la 8-9 zile dupa plata si comfirmare !!!!!!

Pampu Raul

Dezastru

Rated 1,0 out of 5
18 august 2021

Cand in alta parte nu mai gasesti cazari si, printr-o minune, gasesti pe travelminit.ro, reusesti sa iti faci o rezervare, primesti confirmarea, apoi esti sunat sa ti se zica ca preturile sunt doar de „decor” si ca ei nu isi actualizeaza pe site informatiile si iti fac o oferta, apoi iti cer trimiterea banilor in avans…..intreaga suma (desi scria clar la pensiune ca se plateste la destinatie). Este si cazul pensiunii Driver Orăștie.

Corina

Am fost la Hotel Hora - Saturn prin această Agenție.

Rated 1,0 out of 5
18 august 2021

Deși oferta de cazare era cu mic dejun inclus și ni s-a spus să prezentăm factura la hotel, acolo ni s-a spus că trebuia un voucher de la Agenție. După multe discuții prin telefon și rugăminți, ni s-a transmis voucherul respectiv care, chipurile, nu avea și serviciul cu mic dejun, deși oferta pe site era ,,cazare cu mic dejun inclus”. Am făcut sesizare, deși știam răspunsul (pe care l-am primit ulterior), că ar fi fost alt tip de ofertă, bla, bla, bla… Dacă oamenii care primesc ,,țeapă” ar da în judecată agențiile de acest gen, ar primi și despăgubiri pentru păcăleli și „abureli”… Însă, în România ,,mori cu dreptatea în mână” așa că, te lași păgubaș… Pe asta se bazează și lucrătorii acestor agenții… Și următorul an, iar apelăm la Agenție, iar luăm „țeapă”, ori de colo, ori de la hotel, care chipurile are 3 stele, dar arată ca de una, iar ,,înghițim în sec”, iar mai trece un an…

Carmen Oprișan

Groaznic

Rated 1,0 out of 5
5 august 2021

Feriți-vă de Travelminit. Bani pierduți și concediu stricat. Atitudine obraznica. Raspund foarte greu la telefon.

Emi

Adauga parerea ta: