Ai mers in vacanta cu agentia de turism FIBULA AIR TRAVEL din CLUJ-NAPOCA, CLUJ? Spune-ne cum a fost.

Vrei sa pleci in vacanta cu agentia de turism FIBULA AIR TRAVEL din CLUJ-NAPOCA, CLUJ? Citeste parerile clientilor.

Compară prețurile unei asigurări de călătorie

FIBULA AIR TRAVEL:

Tipul agentiei de turism: ORGANIZATOARE

Data emiterii licentei de turism: 07.02.2019

Site web:

Adresa: P-TA TIMOTEI CIPARIU, NR 7, ET 2, AP 5, CLUJ-NAPOCA, CLUJ

Denumire firma: FIBULA AIR TRAVEL SRL

CUI: 17563173

Registrul comertului: J22/998/2018


Evaluare:

1,0
1,0 din 5 stele (bazat pe 1 parere)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible100%

Pareri FIBULA AIR TRAVEL din CLUJ-NAPOCA, CLUJ:

Dezagire totala

4 iulie 2023

Am decis dupa experienta din acest an sa nu mai rezervam sejur prin aceasta agentie.

Am avut pachet luat EB din ianuarie 2023 pentru sfarsit de iunie, in care era specificat ca o sa zburam cu compania HiSky, asta pana cu 2 zile inainte de plecare cand am aflat ca s-a schimbat ora de zbor si compania aeriana, apoi cu o zi inainte de plecare iar au schimbat ora. Bineinteles ora de plecare se muta tot mai tarziu. Si am ajuns la hotel dupa ora 17. La intoarcere aceeasi problema. Aveam zborul dimineata la 9, deci preluarea se facea cu vreo 3 ore jumatate inainte, foarte devreme. Am aflat cu 2 zile inainte de plecare ca au schimbat compania aeriana iar si au mutat zborul la 4 dimineata, deci preluare la 00:30 noaptea, cu copii mici dupa tine.

Nu mai zic de transferul de la aeroport la hotel si invers.

Anul trecut transferul de la hotel la aeroport a durat 2 ore. Drum care se parcurge normal in 40 min. Si mai ales cand esti cu copii mici, nu mai spun cat de neplacut a fost. Dupa ce ca dureaza o vesnicie sa preia toti pasagerii si se mai si ratacesc soferii, te opresc obligatoriu la bazar cu dulciuri si suveniruri ca primesti ceva card de reducere (nesemnificativa reducerea) si mai pierzi si acolo 30 min. Copiii frustrati, nu mai aveau rabdare, intrebau cand ajungem. Preluarea a fost la 11 dimineata, am ajuns dupa 13 la aeroport.

Anul acesta stiind de miscarea cu opritul la bazar am optat pentru trasfer privat de la hotel la aeroport. Am cerut initial oferta de la Fibula, 75 euro, 4 persoane, 2 adulti, 2 copii, plata acceptata de ei doar cu cash😐. Am optat pentru trasferul privat oferit de hotel, 40 euro, plata, cash sau card, aceleasi conditii, 30 min pana la aeroport, aproape la jumatate de pret, no comment.

Drumul cu autocarul a durat 1 ora si 40 min.

Ma gandeam ca fiind noapte si fiind si familii cu copii, nu opresc la bazar, eh nu a fost cazul, au oprit la 1 si jumatate noaptea la bazar, va dati seama…

Reprezentantii sunt ok, par bineintentionati, am avut ajutor de la ei tot timpul, dar practicile si politica agentiei din ultimii 2 ani lasa mult de dorit.

Asa ca sa va ganditi de 2 ori daca acceptati oferta pe care o primiti prin aceasta agentie.

Georgiana

Adauga parerea ta: