Ai mers in vacanta cu agentia de turism J INFO TOURS din SECTOR 1, BUCURESTI? Spune-ne cum a fost.

Vrei sa pleci in vacanta cu agentia de turism J INFO TOURS din SECTOR 1, BUCURESTI? Citeste parerile clientilor.

Compară prețurile unei asigurări de călătorie

J INFO TOURS:

Tipul agentiei de turism: ORGANIZATOARE

Data emiterii licentei de turism: 17.01.2019

Site web: www.jinfotours.ro

Adresa: STR DIONISIE LUPU NR 58, SECTOR 1, BUCURESTI

Denumire firma: J INFO TOURS SRL

CUI: 445220

Registrul comertului: J40/2734/1991


Evaluare:

1,1
Rated 1,1 out of 5
1,1 din 5 stele (bazat pe 8 pareri)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor13%
Terrible87%

Pareri J INFO TOURS din SECTOR 1, BUCURESTI:

TEAPA!!!!!!!!! Japonia și Coreea de Sud , august 2023

Rated 1,0 out of 5
2 septembrie 2023

Excursia din Japonia, Coreea de Sud de 18 zile s a transformat într-un coșmar pentru toți cei 14 turiști , care s- au întors cu sănătatea zdruncinata , bolnavi din cauza incompetentei firmei J’Infotours București, și

a ghidei, Dana Man, cu hoteluri hidoase, mizerabile, igrasioase, mirosuri oribile, gândaci, mic dejunuri foarte slabe sau deloc, deși turiștii le au plătit (40 dolari), jumătate din obiectivele turistice prevăzute și achitate nu au fost realizate, ghida analfabeta s a ocupat doar de cumpărături personale, țigări creme, suveniruri (din banii turiștilor strânși pentru bacșișuri ghida și a cumpărat un telefon mobil performant), ……. Fugiți cât mai departe de firma J’Infotours din București!

Amza Ana

Cea mai hidoasă firma de turism J'Infotours, cele mai multe escrocherii , cei mai necivilizați , neprofesioniști, FUGIȚI CÂT PUTEȚI DE EA!!!!!

Rated 1,0 out of 5
2 septembrie 2023

Cea mai mare țeapă din viața mea am luat o de la J’INFOTOURS București, firma de cacao , care îți prezintă o excursie cu servicii de calitate, pentru care plătesc turiștii foarte mult convinsi că așa va fi, dar îți oferă în schimb cele mai oribile hoteluri, hidoase,mizerabile, igrasioase, mirosuri , gunoaie, fără mic dejunuri plătite sau foarte slabe, jumătate din obiectivele turistice prevăzute de firma J’Infotours nu au fost realizate, ghida, Dana Man, o baborniță, escroacă avidă doar de cumpărături personale,țigări,creme, suveniruri, nu a dat explicații elementare despre obiectivele turistice vizitate.

Amza Ana

Japonia Coreea de Sud

Rated 1,0 out of 5
19 august 2023

Excursia de 18 zile a fost o catastrofa provocata de proasta organizare a firmei de turism J’Infotours București prin ghida Dana Man , care a transformat viețile celor 14 turiști Intr un coșmar , Intr un vis monstruos din care cu greu se vor trezi ; cu hoteluri hidoase, mese grețoase, situații tensionate provocate zilnic strategic de ghida isterică, la menopauza de un secol, sclerozată, escroacă, avidă doar de a înșela și minți turiștii, cu nerușinare, în loc de explicații oferind turiștilor laude despre casele și vilele ei personale, despre excursiile nemaipomenite din trecut sau viitor!??! Nu aș dori nici celor mai aprigi dușmani să aibă o astfel de excursie- circuit pentru a vizita obiectivele turistice prevăzute cu metroul, pentru a explora subsolul Tokyo, de exemplu!!?? Dacă aș fi o asemenea ghida, m -aș împușca (incompetenta, neprofesionista, vulgară, baborniță). Păcat de calitatea deosebită a grupului, în special a celor trei fragezi adolescenți ,cu sufletele lor curate!

Amza Ana

Anuntati pe oricine e tentat sa apeleze Jinfo sa se fereasca!!!

Rated 1,0 out of 5
27 mai 2022

Incompetenta maxima, lipsa de profesionalism si paranoia in floare.

Angajatii sunt total nepregatiti, conducerea foloseste metode neortodoxe. Ar fi mult de spus si nu merita atata atentie…

Inainte de a apela la serviciile Jinfo verificati cate procese au pe rol si va veti lamuri.

Grigorescu Adrian

Egypt revelion si croaziera cu Jinfo tour 2022

Rated 2,0 out of 5
5 ianuarie 2022

tot ce vreti: reclama inadecvata, excursii optionale

care de la 20 $ la furnizorul local ajung sa fie vandute de firma cu 72€. Masa de revelion nu a existat. In loc de

Masa de revelion s-a jntrodus terminul ambiguu de ” plrecare de revelion” pentru care s-au perceput 199 €

Asa un Jaf nu am intalnit la nici o firma

Ma voi adresa ANPC

Cea mai mare „teapa” posibila

Voichita Mogos

Adauga parerea ta: