Ai mers in vacanta cu agentia de turism CHEF DE DUCA din SECTOR 3, BUCURESTI? Spune-ne cum a fost.

Vrei sa pleci in vacanta cu agentia de turism CHEF DE DUCA din SECTOR 3, BUCURESTI? Citeste parerile clientilor.

Compară prețurile unei asigurări de călătorie

CHEF DE DUCA:

Tipul agentiei de turism: ORGANIZATOARE

Data emiterii licentei de turism: 16.10.2019

Site web: www.chefdeduca.ro

Adresa: STR TRAIAN, NR 62, SECTOR 3, BUCURESTI

Denumire firma: EURIDICE SRL

CUI: 32771364

Registrul comertului: J13/233/2014


Evaluare:

3,2
3,2 din 5 stele (bazat pe 6 pareri)
Excellent50%
Very good0%
Average0%
Poor17%
Terrible33%

Pareri CHEF DE DUCA din SECTOR 3, BUCURESTI:

Incompetenti

7 mai 2024

Incompetenti! Una zic si alta fac, fac confuzie de nume, trimit gresit biletele de zbor, la persoane diferite si chiar si mesajele, apoi se scuza si apoi repeta. Fura la orele de zbor si deci zilele excursiei, cu alte cuvinte fura si la bani. Am incercat sa iau legatura cu titularul, dar nu mi s-a dat ocazia.

Procop Simona

Super

29 noiembrie 2023

Am fost acum 7-13 sept Iordania superb agenția e ok de 4 ani merg cu ei am fost Dubai,capadochia,croaziera MSC Meraviglia Iordania nu am avut probleme ba mai mult am avut o anulare pe timpul pandemiei și s a reprogramat ulterior și cu bonus 300 euro pe vas că am plecat la un an dupa

Duricu Alin

RUPE

12 martie 2023

parerea mea onesta si cinstita este ca agentia rupe, in senul cel mai original al cuvuntului, rupe foarte mult, orice speranta aveam in umanitate, dupa ce am vazut situl m am gandit, mai bine nu, dar o data ce am plecat la adventura am ramas placut surprins, si am ajuns la concluzia ca rupe

POPA IONELA

Experienta foarte buna - profesionisti

18 august 2022

Agentie de turism care are adevarati profesionisti. Servicii excelente si conslutanta de specialitate. Am fost in mai multe vacante cu ei. Ce scrie doamna din recenzia de mai sus este total fals. Am fost turist in acel grup de revelion si totul a fost ok. Ea este ea care a zapacit tot grupul format si a jonglat cu banii, vacanta si nervii tuturor. Si nu s-a oprit aici. Femeia are o problema grava cu mai multe persoane si firme din turism pe care le-a tepuit. Verificand site-ul judecatoriei sector 3 Bucuresti veti gasi o multime de dosare deschise in instanta impotriva agentiei Bonjour pentru ca a pacalit oamenii si firmele, le-a luat banii si le-a stricat vacantele, nu le-a mai dat nimic. Asa ca sa taca din gura sau din tastatura acea doamna, ca are probleme mai grave cu legea decat isi de ea seama.

Bogdan

DE EVITAT

15 aprilie 2022

Nu vom recomanda niciodata aceasta Agentie datorita faptului ca ne denigreaza public si nu spun cum fura bani cu ajutorul grupurilor de vacante sub 500 de euro. Prin aceste grupuri ajung in vacante pe banii oamenilor punandu-si adaous de 100% castigand practic cat nu castiga o Agentie in 5 luni. Ceea ce ati facut de revelion este foarte cunoscut ca sunteti specialisti pe Dubai unde Bonjour International Tour va preluat 11 turisti cazandu-i la 5 stele si nu la mizeria oferita de voi ca sa iesiti pe profit. Mai mult au beneficiat toti pasagerii de drepturile lor prin primirea inclusiv a biiletelor la Expo Dubai 2020 . Aceasta practica de a ne denigra numele va fi solutionata in instanta, deoarece nu aveti contract cu noi si mai mult nu aveti acces in sistemul nostru de rezervare, deci succes la mintit, inselat si furat.

Atasat voi lasa conversatia din data de 13:11.2021 ultimul email trimis de Bonjour:

> Buna dimineata,

>

>

> Atasat aveti situatia finala doar cu pasageri fara voi , cu decizia mea si astept urgent raspunsul vostru . Nu este posibil sa cumpar niste bilete la insistente si presiune si sa ma distrug eu ca m-ati bagat in cacatul asta care nu este cauzat de mine. Este gresala de calcul si neverificarea mea la ce facuse Costin dar chiar si asa iese un plus de 83 de euro / 2 aduli , dar acest plus nu acopera costul vostru 7200 de euro ca sa mergeti 8 persoane in Dubai pe bani care nu exista. Daca Dana transfera toate pachetele pe bonjour ar fi in acest moment 39 de pasageri si 11 locuri de vandut ( fara voi) , 11 locuri o lipsa la mine de 6050 euro . Daca nu accepti varianta asta astept sa transferi 2 pachete din prietenii lui Costin ca sa acoperi si sa dai diferenta de bani ( la mine avand tu un plus transferat de 2644 euro , 2 pachete ar veni mai mult deci mai este diferenta de transferat de la tine ) Nu voi accepta camera single care este pe un minus mare iar tu Costin te rog vb cu familia Nicolae ca sa stea cel de single cu ei in camera avand si ei o lipsa mare.

Daca acceptati varianta asta , Costin va merge cu ei si ca sa ii acoperim biletele va trebui dana sa ne dai si cele 9 cumparate de tine , daca nu eu voi spune adevarul la fiecare in parte au contracte semnate pe firma mea iar gresealșa CLAR NU A FOST A MEA SI NU VOI MAI ACCEPTA DE LA DANA NICIO JIGNIRE CA AM SCOS BILETUL LA 550 , TU DACA LUCRAI IN TURISM DE 10 ANI TREBUIA SA STII CA DACA REZERVI PT GRUP PRETURILE CRESC NU SCAD , DAR ESTE MAI SIMPLU SA MA JIGNESTI PE MINE SI SA TE FOLOSESTI DE COSTIN PENTRU ALTE GRUPURI.

NU SUNT NICI BLONDA NICI PROASTA SUNT CORECTA SI REALITATEA ESTE CA S-A GFRESIT IMENS LA CALCUL IAR EU SAU CHIAR SI TU NU A VERIOFICAT NIMENI DESI COSTIN A TRIMIS SITUATIA, TREBUIA SA NU FI DAT ACCES LA NIMENI IN SISTEM SI SA IMI FAC EU SINGURA . DUPA CUM ATI VAZUT TRAVCO MI-A SARIT IN AJUTOR CU OFERTE FOARTE BUNE CA SA IES DIN CACATUL ASTA CA AM PLATIT CA TAMPITA 50 DE LOCURI SI NEAVAND ACEASTA SITIUATIE SA VAD CA DANA TRECE 0 LA EA SI CA SUMA CARE TREBUIE ACOPERITA SA PLECATI VOI ESTE 7200 DE EURO , ASA CEVA ESTE INACCEPTABIL DE ORICINE .

EU NU AM GRESIT CHIAR SI CU 550 BILETUL , PACHETUL FACUT INITIAL A IESIT PE UN PLUS DE 83 DE EURO / 2 ADULTI ……..DAR ASTA NU INSEAMNA CA PROFITUL VA ACOPĂERA VACANTA VOASTRA FARA SA ACHITATI NIMIC .

ASTEPT RASPUNSUL URGENT ASTAZI CA SA NU PICE COSTIN IN FATA LA TOTI PROST .

>

>

> Astept raspunsul vostru daca sunteti de acord cu ce este mentionat jos daca nu sa stiu ce avem de facut.

>

>

In concluzie, noi am respectat toti turistii oferindule vacanta de 5 stele la hotel de 5 stele unde au achitat iar voi i-ati trimis la cel mai josnic ca sa va scoateti bani. Mai mult TRAVCO a oferit servicii de calitate si nu va permit sa calcati in piciare conceptul Travco doar pentru ce sp-a intamplat in Iordania.

Cu siguranta turistii vor cerceta cele relatate si aceste grupuri de vacanta vor disparea, grupuri la care astazi cand ati vazut interviul meu ati inceput sa aruncati cu noroi.

Deci succes la inselat cum este chiar doamna Judecatoare inselata de voi care v-a deschis proces si multi.

Sunteti de nota zero

CRISTINA ADRIANA

Adauga parerea ta: